Diensten

Diensten

Je zou denken dat het enigste wat je bij ons kan doen is om kettingen, braceletten of ringen aankopen. In feite, het is niet alles. Bij ons kan je extra services krijgen zoals schoonmaken van juwelen, omruilen, polijsten en ringmaat aanpassing.

De meest belangrijkste dienst dat we aanbieden is het schoonmaak van de juwelen. Zonder regelmatige schoonmaak beurt zullen je kostbare juwelen zoals kettingen, ringen en armbanden stilletjes hun glans verliezen. Naarmate de tijd vordert, zullen ze dof en vies van kleur worden en je zal ze niet met plezier willen dragen. Daarom moet je profiteren van zulke diensten die ter beschikking staan. Zo kan je je juwelen altijd in goede staat houden en ze zullen nooit hun glans verliezen.

Je kan zelfs tijdens de schoonmaak je sieraad voor eventuele mogelijke schaden laten nakijken.  Zo kunnen losse steentje er tussen zitten of de tanden kunnen verzwakt raken. Door regelmatige controleren kan je op voorhand zulke schaden vermijden. Hierdoor kan je wat geld besparen. Want stel voor hoeveel miserie ga je krijgen indien je juweel kapot breekt en het zal je dan heel wat geld gaan kosten om te repareren.

Je kan bij ons ook terecht voor omruil van diamanten of juwelen stukken. Je kan bijvoorbeeld jouw stenen laten inruilen voor grotere steentjes, en nog wat extrageld erbij leggen om te kunnen aankopen. Als je bijvoorbeeld losse diamanten stenen hebt, dan kan je bij ons terecht om ze te laten in een ring model te zetten. Je kan dan jouw gewenste model uit kiezen. Dit is dan een meer aangepaste aanpak van juwelen aankoop.

Nog een belangrijke dienst is het aanpassen en bepalen van de correcte ringmaat. Het is natuurlijk heel belangrijk om een correcte ringmaat hebben om een ring te dragen. Anders loop je de risico om je ring te verliezen. Als je bijvoorbeeld een ring hebt die niet meer goed past dan kan je terecht bij Juwelier Verbree die dat voor u kan aanpassen. Zo kan je dan je ring meer comfortabel gaan dragen.

June 16, 2017