TROUWRINGEN VOOR ELKE SMAAK

Voor mij zijn de trouwringen de meest belangrijkste ring typen dat je in je leven moet hebben. De symboliek achter elke ring is heel cruciaal en daarom is het geen makkelijke taak om een perfecte ring te vinden. In mijn collecties heb ik gestreefd naar die perfectie zodat iedere koppel iets smaakvol bij ons kan vinden.

Vele koppels kiezen bij ons gouden trouwringen. Ik heb een uitgebreide collectie van wit gouden en geel gouden ringen. Vroeger waren de geel gouden ringen  de meest gewenste type. Echter met de komt van witgouden ringen zijn heel wat mensen overgeschakeld naar dat prachtige witte glans van goud. Bij ons maken we de ringen altijd van 14 karaat en 18 karaat. Alhoewel dat laatste tijd de populariteit van 18 karaat is heel sterk toegenomen. Want vele koppels kiezen bij ons bewust voor de 18 karaat kwaliteitsringen.

Als je een ring hebt gevonden die perfect is voor je maar  het is niet de juiste maat dan is het zeker geen probleem. We zullen de ringmaten voor u aanpassen en het is volledig gratis. De trouwringen verkopen we meestal als sets. Dus elke ring heeft een corresponderende partner ring. Echter als jullie verschillende smaken hebben dan kunnen jullie de ringen apart verkrijgen.

Naast de klassieke ontwerpen hebben we ook prachtig ringen met schitterende edelstenen. De meest populairste is natuurlijk de diamant. De kunt van diamant zetting is een apart specialiteit en het heeft me jaren gevergd voor dat ik het onder de knie had. Nu kan ik aparte en prachtige ringen creëren voor iedere smaak.

De stijl van mijn collectie is heel uitgebreid. Ik heb altijd gestreefd naar unieke design. En ik zeg altijd dat de creativiteit voor design kent geen grenzen.

June 16, 2017