VERLOVINGSRINGEN

Bij Juwelier Verbree hebben we ook een prachtige collectie van verlovingsringen. Onze verlovingsringen worden voornamelijk van wit goud gemaakt. Door de combinatie met diamanten ontstaan een schitterende glans tussen de diamant en het goud.

De verlovingsringen komen in verschillende stijlen. J hebt klassiek en moderne stijlen. Zo heb je solitaire ringen die een steen bezitten. Je hebt dan ook drie stenen ringen die een symbolische betekenis hebben voor het verleden, het heden en de toekomst. Je hebt meer moderne stijlen waar je meer stenen kan hebben. Er bestaan een waaier van prachtige stukken bij ons.

Diamanten staan als symbool van liefde en toewijding. Bij ons kan je alle soorten diamanten vinden. In het algemeen heeft elke vrouw haar eigen voorkeur voor een verlovingsring. Daarom hebben we een uitgebreide collectie in onze winkels staan. En als je niet kan vinden wat je zoekt dan kan je bij ons terecht voor een consultatie moment. Je kan je eigen design laten ontwerpen.

We hebben in onze team een gespecialiseerde expert in verlovingsring. Jeff Hansen, hoort al een tijdje in de familie van de Juwelier Verbree. Ze hebben jarenlang samen gewerkt. Hun creatieve collectie hebben vele mensen verbazen. Dus aarzel niet om ons te contacteren als je vragen of specifieke eisen hebt.

June 16, 2017