Voordelen

Voordelen van onze winkel

Er is altijd iets wanneer je in staat bent om met de persoon van wie je juwelen koopt te kunnen communiceren. Vele mensen kopen liever online en de reden hiervan is dat ze de druk van de juweliers willen vermijden. Bij ons zal en kan dit niet gebeuren. We aanmoedigen onze klanten en laten hun de beslissingen nemen. De aankopen dat onze klanten doen zijn van de hoge kant en het is belangrijk dat ze alle tijd nemen om goed erover na te denken.

Onze foto’s beantwoorden aan de werkelijke ringen. We maken zo realistisch mogelijke foto’s zodat de klant ook tevreden wordt als hij de juweel in het echt te zien krijgt. Door de juwelen in het echt te zien ga je zeker zijn van wat je gaat krijgen. Je kan de ringen ook passen en foto’s nemen.

Door ons te bezoeken kan je ook je ringmaat laten meten. Zelfs als je je ringmaat weet, kan deze in de loop van de jaren veranderen. We doen alles op voorhand nazien zodat de gewenste ring volgens de juiste maat kan gemaakt worden. En als  je ooit de ring wilt vergroten of verkleinen dan kan je altijd bij ons terecht voor deze service. Dit wordt voor al onze klanten gratis gedaan.

Als je niet weet wat je zoekt, kunnen onze medewerken jou altijd begeleiden naar uw gewenste smaak of stijl. Je kan ons de nodige informatie bezorgen in verband met de aankoop van je juweel. Dit kan voor je vriendin of vrouw zijn of voor een bepaalde gelegenheid. Hierdoor zullen onze medewerkers een gepaste sieraad voor u kunnen vinden. Ze zullen u tips geven waardoor uw keuze veel makkelijk zal worden.

June 16, 2017